2012. december 18., kedd

Kult

KULT

Nemsokára esni fog a hó, jönnek az ünnepek. Tél van, most már véglegesen, hamarosan pedig a szünetet is elérjük. Gyorsan elrepült ez az év is, nem? De mielőtt még belekezdenénk a karácsonyi süteményhalmokba, itt van néhány nagyszerű, kulturális apróság, amikből szemezgethettek.

Zene:
Az elmúlt pár évben a Muse egyre nagyobb sikereket ért el, egyre több fellépést tudhatnak maguk mögött és nemrég megjelentették legújabb lemezüket is, a The 2nd Law-t. Most sem lehet panasz az együttesre, jól átgondolt lemez, ami nagy valószínűséggel a platina színt is el fogja érni. Hallgassatok bele!

Film:
December 6-án már a hazai mozikban is megnézhetitek Gerard Butler új romantikus-vígjátékát. Bár nem éppen karácsonyi hangulatú, de a Kispályás szerelem nagyon is jónak ígérkezik. A film jelmondata: "Ha kapsz egy második esélyt, fogadd el!" Azt hiszem, mi is megfogadhatjuk ezt.

Könyv:
Az elmúlt héten megjelent egy olyan könyv, amely mindenkinek kedvére lehet. Kiss Ádám és Benk Dénes kiadta közös könyvüket a Kis Kis Benk Benket. A két humoristától nagyon sok jó poén hallhattunk már a Showder Klubban, így nem hiszem, hogy most csalódást okoznának. Lapozzátok fel!

Színház:
Ebben a hónapban egy musicallel szolgálunk nektek, melyet az Operett Színházban láthattok. Az Elisabeth tökéletes szórakozást nyújthat mindenki számára, aki csak egy kicsit is szereti Sissi hercegnő történetét. Arról nem is beszélve, hogy a szereposztása is nagyszerű: Janza Kata, Mészáros Á. Zsolt, Kapócs Zsóka és Szabó P. Szilveszter. Ugye, hogy megéri?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.