2012. december 18., kedd

Sport

Sport

A kerületi bajnokságról kiváló helyezésekkel ért haza mind a fiú és a lány röplabda csapat is. A fiúk másodikok lettek, a lányok pedig bronzérmet szereztek.
Ezúton is szeretnénk gratulálni nekik és a tanárnőnek, Tábori Kingának. 

Szép volt Óbudaisok!


A versenyen résztvevők közül hárman is sportolnak, a Vasas sportegyesület röplabda válogatottjában (Durst Anna, Madarász Kinga, Erdei Maja).

Meg is kértem őket, hogy meséljenek egy kicsit a röplabdáról:
"Azért jó annyira ez a sportág mert amellett hogy építi a közösséget, megtanulunk összedolgozni, és azt is, hogy ne mindig magunkat helyezzük előtérbe, hanem azt ami az egész csapat számára a legjobb. Ezzel együtt megtanít alkalmazkodni a körülöttem lévők cselekvéseihez."
"Nagyon jó közösséget képes kialakítani. A gyakori találkozások, és maga a sport annyira összeköt minket, hogy a pályán kívül is bármiről tudunk beszélni. Szóval olyanokká válunk mint egy kis család, aminek az edző a vezetője, vagyis a szülője."
"A röplabdában azt szeretem különösen, hogy izgalmas. A meccsek is igazi élmények, mert nagyon jó a hangulat az eseményeken, és mindig jól érezzük magunkat. Azért is szeretem ezt a sportágat, mert ha valamit jól csinálsz, pontot szerzel vagy jót adsz fel, akkor annak nem csak te örülsz, hanem az egész csapat. A közös sikerélmény pedig sokkal jobb, mint amit az egyéni sportokban lehet szerezni. Hiszen a boldogság is csak akkor jó ha megoszthatod valakivel."

Ha kedvet kaptatok, ehhez a szuper sporthoz, akkor gyertek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.