2012. december 18., kedd

Szalagavató

Szalagavató

December 2-át már mindenki izgalommal várta, de különösen a végzős évfolyam számára volt fontos ez a nap, hiszen ez a szalagavató napja volt. A szokásokhoz híven az Igazgató Úr megtartotta nyitóbeszédét, miután a tizenkettedikesek felsorakoztak az osztályfőnökeik mögött, majd elkezdődött a szalagtűzés. Először az osztályok legjobb diákjai kapták meg a világoskék selyem szalagot, melyet az Igazgató Úr tűzött fel a négy éltanulónak. Ezután minden végzősnek feltűzték az osztályfőnökök a szalagot. Mindezek után a 12.-esek közül Szabó Enikő, Bohár Imola, Pajtás Barbara, Novák Frigyes és Tóth Péter elénekelték a Jó nekem című számot, amely közben a többiek a sokat gyakorolt koreográfiát adták elő. Ez volt az egyik legmeghatóbb pillanat a vasárnapi szalagavató folyamán.
Azonban már mindenki izgatottam várta a szalagavató csúcspontját: a keringőt. A lányok csodaszép esküvői ruhákban vonultak fel, míg a fiúk nagyon elegánsan frakkban. A 69 pár lélegzetelállítóan szép volt. Egyetlen hibát sem ejtettek, tökéletesek voltak. Hihetetlenül jó volt nézni őket. A keringő után következtek az osztálytáncok, melyek nagyon is különböző témákat dolgoztak fel. Láthattunk történelem órát, az érettségi tételek ellopását, labdázást és egy vegyes koreográfiát.
Ezzel kapcsolatban rendeztünk is egy kis szavazást is a tizenegyedikesek körében. A kérdés egyszerű volt: melyik végzős osztály tánca volt a legjobb?

És a győztes a 12. C

Gratulálunk nekik!

Az utolsó keringő és a bál kezdete előtt még láthattuk tanáraink „tengeri ütközetét” is, mely szórakoztató és nagyszerű volt egyszerre, s mindenkinek nagyon tetszett. Kedves tanárainknak ezúton is szeretnénk gratulálni!
Legvégül pedig elérkezett a bál ideje, melyet a hagyományokhoz híven egy pohár pezsgő megivásával és az Igazgató Úr és az évfolyam legjobb tanulójának táncával nyitottak meg. Idén az évfolyamelső Fábián Alexandra volt, így az első lépéseket ő tette meg. Ezután pedig következhettek a szülők, barátok és ismerősök, a fényképezgetés és a tánc.
Ezzel pedig eljött egy újabb félév vége, jelezve, hogy hamarosan távoznak a mostani legidősebbek, és valahol máshol folytatják majd tanulmányaikat.

Az érettségire való felkészüléshez, nyelvvizsgákhoz és minden egyébhez sok sikert kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.