2012. november 15., csütörtök

Diáknap


Diáknap

Az idei Diáknapot, az Óbudai Gimnázium az évszázad eseményeként fogja számon tartani. A DÖK rengetek érdekes, különleges programot kínál majd, ahol mindenki megtalálhatja a kedvéhez és stílusához leginkább illőt.
Iskolánk négy „szárnyát” sokszor átokként tekintjük, amikor a könyvtárban tartott óráról, a kémiába kell rohannunk nulladik és első óra között. Ám most, pont ezt az adottságát tudják kihasználni a diáknap szervezői.
Az „A” épületben a sportolni vágyók lelhetnek mindent megmozgató programokra, még a „B” részlegbe érkezőknek a lelkükhöz szólnak a keleti kultúrák színességét bemutató előadások. A „C” szárnyban, az ebédlőben, saját készítésű tárgyakat, ételeket árulhatnak a kézügyességgel és kreativitással ellátott tanulók. A „D” épület megint egy egészen más tematikájú és témájú lehetőségeket nyújt majd, a természet jegyében.
És ráadásként – ha ez nem lenne elég – az esti program is egy teljesen eltérő stílusban telik majd. Ugyanis a Diáknapot egy fergeteges retró buli zárja majd, pöttyös szoknyás lányokkal és jampi fiúkkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.