2012. november 15., csütörtök

Kult


KULT

Most, hogy odakint már kezd szürkülni a táj, jó volna feldobni pár igazán érdekes dologgal a napjainkat, mindezt úgy, hogy ne a számítógép fölé görnyedve töltsük el az óráinkat. Itt és most szeretnénk pár igazi kulturális csemegével szolgálni nektek.

Zene:
Kezdjük rögtön egy magyar előadóval, akit méltán nevezhetünk valódi ikonnak is. Ákos október végén adta ki legújabb lemezét, a 2084-et. Futurisztikusnak hangzik? Egy kicsit az is, de aki ismeri az előadót, felfedezheti a régebbi vonásokat is a dalokban. Érdemes belehallgatni!

Film:
Egy esős délutánra kiváló akciófilmmel tudunk szolgálni nektek. Mindenki örömére október végén ismét megjelent a 007-es ügynök. A Skyfallban Daniel Craig alakítja majd James Bondot, Bérénice Marlohe pedig belépett a szexi Bond-lányok sorába. Nos, a két főszereplőnek nem lehet panasza a másikra; de vajon a 007-es ismét túlél mindent?

Könyv:
Leginkább érdekli majd a következő olvasmány, mivel eléggé romantikus darab, úgyhogy bocs, srácok! Vass Virág: Ringass, Adameus! című könyve gyerekkori szerelemre épül, ami végül a felnőttkorban találja meg a maga valóságát. Hogyan alakul a Bori és Jonas szerelme? Olvasd és megtudhatod!

Színház:

És ha ezzel sem telnétek be, akkor itt az ideje, hogy ellátogassatok az Operaházba, ahol jövő év júniusáig biztosan játsszák majd Erkel Ferenc: Hunyadi László című darabját. A három felvonásos műben szerepel Miklósa Erika és Pataky P. Dániel. Öltözzetek, és érezzétek jól magatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.